Breu ressenya biogràfica i professional de l’Amadeu Ferré

Amadeu Ferré i Mas neix a Barcelona el 1946. La seva formació artística es va desenvolupar a l'Escola Massana de Barcelona on va estudiar dibuix, joieria, ceràmica i escultura.

Els seus coneixements de la cultura i la mitologia clàssica així com del món operístic i teatral, unit a la seva capacitat de creació i de realització, fan que sigui un professional de diferents disciplines aplicades al món de l'espectacle.

A partir de l’any 1983 treballa com a creador, dissenyador i realitzador de les seves obres , també com a realitzador dels dissenys d’altri i com a docent.

Diverses escoles han confiat en els seus coneixements perquè impartís cursos de formació sobre disseny i realització de vestuaris, màscares i elements escènics:

  • Institut del Teatre de Barcelona
  • Escola d’art Dramàtic de Tarragona
  • Escola Rosa Sensat de Barcelona
  • Escola de tallers de Teatre de Cervera
  • Escola d’arts i tècniques de la Moda de Barcelona
  • Departament de Teatre de l’Escola Idep de Barcelona

Treballa per a diferents espectacles tant de teatre com de cinema , podem destacar algunes de les institucions , directors i dissenyadors que han confiat en ell, com Gran Teatre del Liceu de Barcelona,Centro Dramàtico Nacional de Madrid, Compañia Nacional de Teatro Clasico de Madrid, Elsinor, Gest Music ,Grand théâtre de Genève , Ivonne Blake , Ramón B. Ivars ,Kanzaman productions , Lindsay Kemp, Palau de les Arts de València , Ramón Simó , Calixto Bieito , Teatre nacional de Catalunya, Teatro de la Zarzuela de Madrid , Teatre Lliure , Port Aventura , Comediants , Circus Roncalli....